Film, képregény

Ígéretes az első teljes (feliratos) Ghost In The Shell trailer

0

Ma reggel befutott végre az első, teljes hosszúságú Ghost In The Shell (Páncélba zárt szellem) trailer és örömmel mondhatjuk, sokkal jobban néz ki, mint a korábbi teaser trailerek.


A Ghost in the Shell Siró Maszamune (Masamune Shirou) 1989 és 1991 között megjelent cyberpunk mangája, illetve ennek 2002-es folytatása, a Ghost in the Shell 2: Man/Machine Interface. Az ebből készült 1995-ös tudományos-fantasztikus anime a japán rajzfilmek között kultuszfilmnek számít.

A film története szerint Az őrnagy (Scarlett Johansson) egy egyedi ember-kiborg rendőrnő történetét követi, aki a Section 9 nevezetű elit osztagának segítségével száll szembe a legveszélyesebb kiberbűnözőkkel és hackerekkel. Ezúttal egy új ellenséggel kell megküzdeniük, akinek egyetlen célja, hogy szabotálja a Hanka Robotic összes kibertechnológiai fejlesztéseit.

Az új trailerből azt is megtudjuk, hogy Johansson karaktere nem csupán a bűnözők elfogására összpontosít, de eltökélten nyomoz a múltja után, hogy kiderítse ki volt ő, mielőtt Az őrnaggyá vált.

Az előzetes meggyőzött arról, hogy ragaszkodnak a manga és az anime által teremtett látványvilághoz, ami jó hír, hisz ilyenkor hajlamosak mindent megváltoztatni az amerikai kollégák. A mozgás, ahogy az elején leveti magát a toronyházról, egy az egyben mintha az animéből másolták volna. Nagyon várjuk ezt a filmet.

A Hófehér és a vadász rendezője, Rupert Sanders rendezi majd ezt is, producerekből kettő is van: Avi Arad és Steven Paul, a forgatókönyv pedig Bill Wheeler tollából/billentyűzetéből származik.

Megjelenés: USA 2017. Március 31.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 876
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum