Film, Könyv

Hivatalos: Megvan az új Dűne reboot rendezője

0 324
Még tavaly november végén írtunk róla, hogy a Legendary megvette a tv/filmes jogokat a teljes Dűne sagához. Ám ekkor még nem tudtuk, hogy pontosan mit is akarnak vele kezdeni. Ma viszont Brian Herbert (Frank Herbert fia) bejelentette twitterén, hogy megvan az új Dűne film reboot rendezője.

 

A Tweetből az is kiderült, hogy nem más, mint Denis Villeneuve kapta a rendezői megbízást. Ennek örülünk, hisz  Denis olyan filmeket rendezett, mint az Érkezés (Arrival) és a Sicario, amiket elismert a media és a közönség is. Valamint elmondta, hogy nagy álma hogy elkészítse a  saját Dűne adaptációját és ezt a lehetőséget most megkapja. Azt nem tudjuk, mikor kezdődhetnek meg a munkálatok, hisz most a Blade Runner 2049-en munkálkodik. Remélhetőleg nem kell éveket várni rá; alig várom az óriás homokférgek látványát.

Bless the Maker and all His Water. Bless the coming and going of Him, May His passing cleanse the world. May He keep the world for his people.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 750
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum