Film, képregény

Forgatókönyvírót kapott a még meg sem jelent ‘Seeker’

0 23

Tizenéves női főszereplő, pipa. Disztópikus világ, pipa. Titkos társaság, pipa. Gyilkosok kiképzése, pipa. Megfilmesítési jog, dupla pipa.

Valóban, talán már nem lep meg senkit, hogy egyre több YA sci-fi filmes jogai kerülnek eladásra még mielőtt egyáltalán a könyv megjelenne. Hollywood továbbra is próbálja meglovagolni az ‘Éhezők Viadal’ sikereit. Várható a nálunk is sikeres Füst és Csont leánya, és a The Fifth Wave adaptációja is a következő két évben. De ha ez nem lenne elég, a Sony bejelentette, hogy már fel is vették Callie Kloves-t (A Harry Potter forgatókönyv írójának, Steve Kloves lánya) az Arwen Elys Dayton által írt ‘Seeker’ c. YA sci-fi dísztópia adaptációjának forgatókönyv írására. Bár a könyv csupán 2015-ben fog megjelenni, a Sony szerint tökéletes alapanyag lesz.

A ‘SEEKER’ – vagyis Kereső – egy fiatal lány, Quin Kincaid történetét követi, akit több éves brutális kiképzésnek vetettek alá, persze mindezt tiszteletbeli “Keresővé” válás nemes céljából. Ám a lány túl későn jön rá az igazságra, miszerint később az ősi tárgyakat és szent tudását gyilkolásra kell majd használnia. Quinn a messzi Skót birtokról a futurisztikus Hong Kongba csöppen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elfusson öröksége elől, de rá kell jönnie, hogy nem kerülheti el azt.

A Hollywood Reporter-től azt is megtudtuk, hogy a könyv egy várható trilógia első része, szóval, ha a film jól teljesít három (talán négy) részre is számíthatunk.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 984
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum