Film, Játék

CASTING: Assassin’s Creed: Michael Fassbender, mint Desmond Miles

0 29

Jó hír a Desmond Miles, Altaïr és Ezio rajongóknak, legyen az könyv vagy játék. Az Ubisoft ma bejelentette, hogy összeáll a New Regency-vel és a Fox-szal az elkövetkező Assassin ‘s Creed film kedvéért.

A munkálatok a forgatókönyvvel azonnal el is kezdődtek, és a projekt gyorsan halad, ahogy a kreatív darabkák összeállnak és az Ubisoft felügyeli a kulcsfontosságú munkálatokat.

Az Ubisoft azért választotta partneréül a New Regency-t, mert az egy tehetség- és filmrendező központú cég, ugyanazzal a független és kreatív gondolkodás móddal, mint ami nálunk, az Ubisoft Motion Pictures-nél jellemző.” – nyilatkozta Jean-Julien Baronnet, az UMP vezérigazgatója. “A New Regency híres termelés és elosztás szakértelemével párosul a mi saját kreatív és pénzügyi rugalmasságunk, ami biztosítja, hogy az Assassin’s Creed egy jó minőségű film lesz, ami tiszteli a tudományt, és a videojáték rajongóit.
Mindent meg akartunk tenni annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk az Assassin’s Creed jogait, amit a Ubisoft ilyen törődéssel és minőséggel fenn tartott az évek alatt. Most, hogy befejeztük a közös munkát  Michaellel a Steve McQueen’s ’12 Years A Slave (a B tervvel)-en, a partnerkapcsolatunk még ellenállhatatlanná vált.” – Brad Weston, a New Regency elnöke.

Kedvenc csuklyás gyilkológépünket Michael Fassbender(Prometheus, X-Men: Az elsők) fogja életre kelteni a nagy képernyőn, Fassbender a mozifilm producere is lesz egyben.

Ubisoft Motion Pictures még két további egész estés filmeket fejleszt a Tom Clancy-féle Splinter Cell és a Tom Clancy Ghost Recon videojáték franchise alapján.
A film megjelenési dátuma egyelőre még ismeretlen, de amint kiderül, mi is elhozzuk az infót.


UPDATE:  A 20th Century Fox 2015 Június 19-i premiert tervez. 

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 756
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum